E8 S1 - Trăirea în viitor

E8 S1 – Trăirea în viitor

Ascultă acum

Vă invit să ascultați episodul 8 din serei 1 cu tema „Trăirea în viitor” care e numită deșertăciune de înțelepți ca și trăirea în trecut, cu alte cuvinte e inutilă și din păcate chiar dăunătoare.

Orice găsește mintea noastră ca fiind satisfăcător în viitor sau trecut este deșertăciune că ne fură capacitatea de a trăi prezentul.

Mintea ne înșală să credem că fericirea, pacea se află în trecut sau viitor pentru că trăirea în prezent este mântuire, mântuire de minte, mântuire de gânduri, mântuire de identitatea noastră.

Viitorul are mult de a face cu teama pentru că mintea se teme de dispariția sa, ea dacă ar trăi in prezent ar pierde identitatea dar pentru că lucrează cu amintiri și cu temeri, le aduce în prezent inundându-l și făcând ca acestea toate să fie peste capacitatea de ale duce.

Distribuie doar unde crezi că prinde bine
Spuneți părerea

un comentariu
  • Oau! Chiar exact ce am nevoie. Multumesc mult! Totusi mi-ar placea, (cred eu ca am nevoie), sa particip la cateva sedinte de consiliere. Asta cand voi ajunge prin Romania. Multa pace si binecuvantarea cu intelepciune si pe mai departe!